Mátrix Közhasznú Alapítvány, SzegedRészletek >
00.228.000

sok kicsi 2017

2017. december 3. 20:35

2017-ben kisebb változtatásokkal ismét megrendezzük népszerű, karácsony előtti jótékonysági akciónkat, a sok kicsit, mert bízunk benne, hogy az összefogásból csak jó dolog születhet.

1) Mi ez?

20 cég tesz különböző gasztronómiai ajándékcsomag vagy programjellegű felajánlásokat. A nyereményjáték során a Segítsüti Közhasznú Alapítvány számára támogatást nyújtók minden 1000 Ft-nyi támogatás után 1 db virtuális sorsjegyet kérhetnek a 20 izgalmas lehetőség közül az általuk választott(ak)ra, amelyeket az akció végén kisorsolunk. Aki többször 1000 Ft támogatást ajánl fel, annak két választási lehetősége van: a megfelelő számú sorsjegyét vagy egy programra is kérheti (ezzel megnövelve nyerési esélyeit arra a felajánlásra) vagy tetszés szerint több programra is eloszthatja ezeket (ezzel megnövelve azt az esélyét, hogy valahol nyertes lehessen).

2) Kit támogatunk?

Az idei támogatottunk a Mátrix Közhasznú Alapítvány lesz. A támogatásokról itt az oldalon közzétesszük a számlákat, elszámolunk az adományok teljes összegével.

3) Mikor?

Az akció felvezető részében december 4-10. között megismerhetővé válnak a nyeremények, részletes leírással, ezek összesítve a Nyeremények menüpontban lesznek áttekinthetőek. A támogatások felajánlása és a sorsjegyek kiválasztása december 11-től december 17-ig lesz lehetséges a Sorsjegyválasztás menüpontban. A gépi véletlenszám-generátor programmal történő sorsolást december 21-én  ejtjük meg ügyvéd jelenlétében, és ezután oldalunkon közzétesszük a nyertesek nevét, valamint az általuk megadott településnevet. A nyeremények karácsony után, a felajánlóval való egyeztetés után realizálódnak majd. A nyereményeket - ellenkező egyeztetés kivételével - 2018. március 31-ig kérjük átvenni.

4) Hogyan?

a) Az akcióban való részvételhez először is egy egyszerű előzetes regisztráció szükséges, ahol egy e-mailcímet, egy választott azonosítónevet, nevet, településnevet és telefonszámot kell megadni, ez akár már most is megtehető. A sikeres regisztrációról a megadott e-mail címre megerősítés megy. A korábban már regisztráltak korábbi regisztrációjukat természetesen használhatják (az új honlapunk a korábbi regisztráció kiegészítését kérheti).

b) Az összes program megismerése után 2017. december 11-17. között a Sorsjegyválasztás menüpontban megnyílik a lehetőség a támogatások felajánlására. Itt lehet bejelölni, hogy a támogatásnak megfelelő számú sorsjegyet mely programra (több program esetén milyen eloszlásban) kéri. Egy regisztrációval egy névre lehet ezt a játéklapot kitölteni (de akár többször is), enélkül a sorsolásban nem lehet résztvenni. Erről a kitöltött játéklapról szintén e-mailben megy visszaigazolás, a támogatás átutalásához szükséges információkkal. Kérjük, hogy minden játékos először a játéklapot töltse ki és csak utána utaljon!

c) A sorsolásban való részvétel feltétele, hogy a kitöltött játéklap beküldése után az ott felajánlott támogatás összege 2017. december 20-án éjfélig beérkezzen a Segítsüti Közhasznú Alapítvány 10700189-65715231-52000001 adománycélú számlaszámára, a közlemény rovatban a választott azonosítónévvel. A korábban vagy később beérkezett támogatásokat a sorsolásnál nem tudjuk figyelembe venni, ezeket játékon kívüli támogatásnak tekintjük és ugyanúgy a Mátrix Közhasznú Alapítvány ellátottjainak támogatására fordítjuk, mint a többi adományösszeget. Ha valaki játékon kívül szeretné a jótékonysági célt támogatni, azt köszönettel fogadjuk, kérjük, az egyértelműség kedvéért írja be a közlemény rovatba, hogy "játékon kívül". A banki befizetésről/átutalásról igazolásküldést nem kérünk. A befizetés beérkezéséről és egyidejűleg a kért sorsjegyek nyilvántartásba vételéről szintén e-mailben megy visszaigazolás.

Annak érdekében, hogy a lehető legtöbb, azaz 20 nyertesünk legyen, ha valakinek a nevét kihúztuk egy programhoz, a többinél már nem nyerhet. A sorsolás sorrendje véletlenszerű lesz.

Reméljük, sokan idén is kedvet kapnak ahhoz, hogy ebben a játékos formában segítsék a rászoruló gyerekeket. Menjen most is sokra a sok kicsi! :)