7. céges felajánlás: Gyertyafényes vacsora a Szentendrei-sziget gyöngyszemében

2014. november 22. 18:36

A festői Szentendrei-sziget szívében, a Duna-Ipoly Nemzeti Parkban megbúvó Rosinante Stílusos Vidéki Szálloda*** tökéletes és különleges helyszín a meghitt kikapcsolódáshoz, egy álomszép esküvőhöz vagy egy felejthetetlen rendezvényhez. A Budapesttől alig 1 órányira fekvő szálloda 20 kényelmes, egyedien berendezett szobával, családias étteremmel, mesterszakács cheffel, fürdőszolgáltatásokkal, romantikus kerttel és sokoldalú rendezvényhelyszínnel várja vendégeit a Dunakanyarban.

Szívesen látják vendégül a nyertes sorsjegy tulajdonosát másodmagával egy gyertyafényes vacsorára, melyet mesterszakács séfjük készít el, a vacsora mellől természetesen a jófajta üveg bor sem maradhat el. A felajánlás értéke kb. 20.000.- Ft.

A nyeremények 2014. november 16-30. között itt gyűlnek össze, 2014. december 1-14. között pedig itt lehet felajánlásokat tenni, és 1000 Ft = 1 virtuális sorsjegy értéken a sorsjegyeket kiválasztani.