15. céges felajánlás - 15.000 forintos gasztrocsomag a Sarki Fűszerestől

2013. november 30. 18:35

Minden jó, ha jó a vége, tartja a mondás, és ez itt és most is igaz. Örömmel jelentjük be, hogy Lipócia gyöngyszeme, a Sarki Fűszeres új tagként csatlakozik a sok kicsi csapatához, mintegy csattanóként az elmúlt 15 nap végére. Nehéz dolgunk lenne, ha röviden kellene bemutatnunk őket annak, aki véletlenül  nem hallott még róluk. Kávézó, reggeliző hely, közösségi tér, pékség, sajtbolt, borkereskedés, sonkapalota - mindez egyszerre és külön-külön is helytálló, ha róluk beszélünk. Az Újlipótváros szívében várja mindazokat, akik szeretnének egy minőségi alapanyagokból összeállított, príma kávéval kísért reggelit elkölteni, vagy napközben bekapna egy isteni szendvicset, no és persze azokat, akik kincsre vadászva böngésznék át a Sarki Fűszeres polcait. Senki nem fog csalódni, ezt megígérhetjük.

Az a szerencsés biztosan boldogan fog távozni a Pozsonyi útról, aki magáénak mondhatja majd azt a gasztrocsomagot, amelyet 15.000 Ft értékben válogathat össze a kínálatból.

A nyeremények 2013. november 16-30. között itt gyűlnek össze, 2013. december 1-14. között pedig itt lehet felajánlásokat tenni, és 1000 Ft = 1 virtuális sorsjegy értéken a sorsjegyeket kiválasztani.

Köszönjük a Sarki Fűszeres nagylelkű támogatását!