13. céges felajánlás - Kétszemélyes ebéd a Bock Bisztróban

2013. november 29. 11:30

Nagy örömünkre idén ismét támogatóink sorában köszönhetjük az ország egyik legnívósabb tradícionális éttermét, a Bock Bisztrót, amelynek ajtaján lassan alig marad hely a különböző értékeléseket, díjazásokat jelző matricáknak. Tevékenységük elismerését jelzi az is, hogy az élén álló Bíró Lajost 2011-ben a Magyar Bocuse d’Or Akadémia elnökévé választották. Jelszavuk - "abban még senki nem ment tönkre, ha megpróbált a vendégek kedvében járni" - hűen tükrözi azt a fantasztikus színvonalat, amit évek óta tartanak ételeik és borválasztékok terén. Aki még nem evett náluk, az a két budapesti egység mellett pedig jövő év elején  Vonyarcvashegyen megnyíló első balatoni Bock Bisztróban is kezdheti velük az ismerkedést.

A felajánlásuknak köszönhetően a nyertest egy 25.000 Ft értékű kétszemélyes ebédre várják bármelyik Bock Bisztróban (a balatoniban értelemszerűen nyitás után), ami 2014. január 1.-március 31. között vehető majd igénybe.

Köszönjük a Bock Bisztrónak a nagyvonalú felajánlást!

A nyeremények 2013. november 16-30. között itt gyűlnek össze, 2013. december 1-14. között pedig itt lehet felajánlásokat tenni, és 1000 Ft = 1 virtuális sorsjegy értéken a sorsjegyeket kiválasztani.