10. blogger felajánlás - Dedikált szakácskönyvek és egy olasz tésztakészítő gép Dolce Vitától

2013. november 25. 08:58

Dolce Vita, azaz édes élet. Vrábel Krisztina blogját olvasva az édes élet érzését élhetjük át minden egyes poszt olvasásakor. Kriszta évek óta elkötelezetten főzi az olasz konyhát, ha lehet ezt így mondani, munkálkodása nyomán már két szakácskönyv is napvilágot látott, jobbnál jobb receptekkel, csodálatos fotókkal. Kriszta nem aprózza a könyvírást, idén két könyvvel is jelentkezik, az egyik egy családi recepteket tartalmazó kötet, amelyet gyerekeinkkel lapozgathatunk élvezettel, a másik pedig egy olyan útmutató, amelyből azok főzhetnek, akik napi 160 gramm szénhidrátot szeretnének fogyasztani.

Kriszta ezt a két kötetet ajánlja fel az idei sok kicsire, és még ezt is képes megfejelni, mégpedig egy gyönyörű olasz tésztakészítő géppel és egy tésztakészítő workshoppal.

A pontos részleteket nála olvashatják.

A nyeremények 2013. november 16-30. között itt gyűlnek össze, 2013. december 1-14. között pedig itt lehet felajánlásokat tenni, és 1000 Ft = 1 virtuális sorsjegy értéken a sorsjegyeket kiválasztani.

Kriszta, nagyon köszönjük a felajánlást!