9. blogger felajánlás - Látogatás és közös főzés Magyarország első Michelin-csillagos éttermében

2013. november 24. 08:14

Világevőt immár harmadszor kérjük fel, hogy segítse a sok kicsi jótékonysági játékát felajánlásával. Idén sem okoz csalódást, hiszen kapcsolatai révén olyan programot hoz most is, amire nagyon sokan kíváncsiak. Ezen persze nem lehet csodálkozni, hiszen ki ne szeretné megkóstolni egy Michelin-csillagos séf főztjét? Ki ne szeretné megnézni, mi zajlik a színfalak mögött egy Michelin-csillagos elismerést kivívott étteremben?  Miután országunk fájdalom, nem bővelkedik ilyenekben, ez a program páratlan a maga nemében.

Világevő felajánlása egy két főre szóló különleges konyhai kaland és ebéd a Costes-ben Miguel Vieirával és a Világevővel, ami 2014. január 1.-március 31. között vehető majd igénybe. A további részleteket és kedvcsináló Andrásnál olvasható.

A nyeremények 2013. november 16-30. között itt gyűlnek össze, 2013. december 1-14. között pedig itt lehet felajánlásokat tenni, és 1000 Ft = 1 virtuális sorsjegy értéken a sorsjegyeket kiválasztani.

Köszönjük Andrásnak és a Costesnek a nagylelkű adományt.