8. céges felajánlás - Egy éjszakás pihenés 2 fő részére a Káli Art Innben borkóstolóval

2013. november 23. 14:35

A Balaton-felvidéki Nemzeti Park egyik legértékesebb gyöngyszeme a Káli-medence. A medence földrajzi középpontjában fekvő Köveskál település neve a honfoglalás körül itt letelepedett Kál nemzetség emlékét őrzi. Köveskál bortermelő vidéken fekszik, a 17-18. században számos borkereskedő telepedett itt le, s épített nagy polgári házat.

A Káli Art Inn két fő épülete és néhány melléképülete is ebben a korban épült.  A főépület többször cserélt gazdát, és egy rövid ideig tiszti kaszinóként is működött. A szálloda és az étterem számos nemzetközi és hazai elismerést kapott. Ezek közül a legkiemelkedőbb: 2010-ben a Sunday Times a 100 legjobb európai szálloda közé választotta a Káli Art Inn-t.

Ez a szálloda várja  azt a szerencsés nyertest, aki eltölthet itt egy éjszakát másodmagával a szálloda vendégeként. Bőséges reggeli jár az ajánlathoz, és részét képezi egy borkóstoló a Pálffy Pincében, mindez 2014. január 1.-március 31. között vehető majd igénybe.

Nagyon szépen köszönjük a nagylelkű felajánlást!