7. céges felajánlás - Ínyenc kávé-, tea- és csokoládé csomag az illytől

2013. november 22. 13:38

Aligha van olyan kávékedvelő, aki ne ismerné az illy márkát. De azt talán nem mindenki tudja, hogy a magyar származású Illy Ferenc alapította a trieszti illycaffét, ahol 1933 óta tökéletesítik a csészékbe kerülő igazi olasz eszpresszót. Az illy márkájában a kávé, a kultúra, a művészet és a design találkozik, ahol az eszpresszó művészet, amit ehhez illő köntösben kínálnak. És a köntös ez esetben egy olyan csésze, amit Liu Wei kínai designer alkotott meg, amit az idei Design Héten mutattak be Magyarországon. De nemcsak csészéik fantasztikusan szépek, hanem minden csomagolóanyaguk igazi értéket képvisel, amitől már kézbe venni is élmény a teákat, csokoládékat.

Az előző mondatból kiderül, hogy a cég ma már prémium élelmiszerekkel is foglalkozik, az ő termékük az ínyenc francia Dammann tea, amely 1692 óta létezik, és a Newby teák,  valamint a Domori csokoládé is, mely etalon a csokoládé ínyencek és a csokoládék világában. Kizárólag tiszta kakaót és nádcukrot tartalmaznak, nincs bennük sem szójalecitin, sem más mesterséges anyag, tartósítószer. És mi lehetne kényeztetőbb, mint egy kávé egy kocka csokoládéval kísérve? S ha mindkettő osztályon felüli minőségű, akkor az élvezet garantált.

Ezekből a prémium termékekből ajánl fel egy 25.000 forint értékű csomagot az illy, mely tartalmaz egy új Liu Wei illy Art Collection design dobozos kávét, Dammann és Newby teákat, valamint Domori csokoládét is. A csomagról nem készült fotó, képeink illusztrációk.

Köszönjük az illy nagylelkűségét!