6. céges felajánlás - Négyszemélyes vacsora az Ürömi Hüttében

2013. november 21. 15:00

Az Ürömi Hütte néhány hónapja nyitott, a tulajdonos így emlékszik vissza a napra:

"Aki járt már sípályán, annak nem kell magyarázni, mi is az a Hütte. A Hüttében meleg van, a Hütte barátságos, a Hütte egy laza hely, ahol a fáradt, átfázott síelő megiszik egy sört vagy egy forró italt, bekap egy levest, egy szelet pizzát, vagy ami épp a kínálat. A Hüttében az a jó, hogy kicsatolt síbakancsban csoszogva, kigombolt síoverallban úgy huppanhatunk le a székre, ahogy otthon a kedvenc fotelunkba. A Hütte menedék. A Hütte szó hallatára mindenkinek felderül az arca, a Hütte a lazítás helye. Az a célunk, hogy ezt az érzést becsempésszük a hétköznapokba, hogy ez a hangulat ne csak a vakáció része legyen. Szeretnénk ha az Ürömi Hütte közösségi térként működne, ahol rendszeressé válnak a közös meccsnézések, ahol a vendégek szóba elegyednek egymással, ahol kiderül, hogy hívják a „mosolygós bácsit", akinek a kis fekete kutyája van."

Ebben a néhány sorban képet kapunk arról a hangulatról is, ami az Ürömi Hüttében vár bennünket.

Aki sorsjegyet választ erre a nagylelkű felajánlására, azaz esélyt ad Fortunának, hogy övé lehessen a lehetőség, az egy 4 személyes ebédet vagy vacsorát költhet el a Rókahegyen, ahol barátságos, meleg fogadtatásban lesz része, kiváló ételekkel, csapolt habzóborral, jó hangulattal, és talán még egy koncert élménnyel is gazdagodhat a szerencsés, ha jól választja meg az időpontot, ami 2014. január 1.-március 31. közé esik.

Hálásan köszönjük a felajánlást!