4. blogger felajánlás - Vegetáriánus vacsora és vegetáriánus szakácskönyv Vegasztromániától

2013. november 19. 09:26

Kortárs. Konyha. Művészet. Így deficinálja blogját, a Vegasztromániát Bede Anna, következő nagylelkű felajánlónk. Anna népszerűsíti a vega konyhát, de nem téríteni akar, csak közelebb hozni az emberekhez ezt a fajta étkezési módot, egyben elvágni az egyenlőségjelet a vega konyha, és a rántott sajt között. Nos, blogját olvasva ez maximálisan sikerül is neki.

Anna most új szintre lépett, blogja után ugyanis már első szakácskönyvében is közzéteszi vegetáriánus receptjeit, a húst nem evők, vagy a húst fogyasztók, de változatosságra vágyók legnagyobb örömére.

Felajánlása egy 2 főre szóló vegetáriánus vacsora, amelyet természetesen ő főz, és ahogy ígéri, ki fog tenni magáért, valamint most megjelent könyve, a Vegasztrománia egy dedikált példánya a Boook Kiadó jóvoltából.

Köszönjük szépen a felajánlást!