3. céges felajánlás - Műhelylátogatás és exkluzív csokoládé csomag a Harrer Chocolattól

2013. november 18. 15:00

Az osztrák Harrer cukrászdinasztia Ausztriában már több mint négy generáció óta kényezteti vendégeit magas minőségű, válogatott alapanyagból készült süteményekkel, tortákkal és egyéb édes finomságokkal. A tulajdonosok alapfilozófiája: csakis a legjobb minőséget és választékot kínálni. Ebben a szellemben nyitották meg 16 éve az első Harrer cukrászdát Magyarországon is, és a különleges receptek, a gondos elkészítés itt is meghozták a várt sikert.
2009 júliusában pedig Sopronban megnyitotta kapuit az ország első, és máig egyetlen csokoládékóstolóknak is teret adó csokoládéműhelye. A Harrer Chocolat soproni fellegvárában egy helyre koncentrálódik a stílus, az egyediség és a minőség.

Ebben a fantasztikus környezetben várják a nyertest, ugyanis felajánlásuk egy 4 személyre szóló belépő a csokoládéműhely meglátogatására, csokoládé kóstolásra, valamint egy exkluzív csokoládé- és bonbon összeállítás is a boldog nyertesé lesz, és 2014. január 1.-március 31. között vehető majd igénybe.

A csokoládékóstoló a következőket tartalmazza:

- egy korty pezsgő trüffelgolyóval
    - kisfilm vetítése a csokoládékészítésről
    csokoládékóstoló
    - nyers csokoládé
    - étcsokoládé
    - tej - és fehércsokoládé
    - különböző ízesítésű csokoládék
    - csokoládé-szökőkút friss gyümölcsökkel
    - csokoládéital-kóstoló

Köszönet a nagylelkű felajánlásért!