2. céges felajánlás - Részvétel egy másfél napos FINOmÁNIA főzőtanfolyamon a Rosinante Stílusos Vidéki Szálloda jóvoltából

2013. november 17. 15:04

A FINOmÁNIA rendszeres főzőtanfolyamain együtt főzhet a szálloda mesterszakács konyhafőnökével. Gál Zsolt séf megosztja önnel professzionális fortélyait, egyedi receptekkel gazdagítja az ön repertoárját, hogy egyedülálló gasztronómiai sikerei legyenek barátai és családja körében. Mindez családias, barátságos környezetben történik, egy olyan szállodában, amely a Szentendrei-sziget csücskében található, fél óra autóútra Budapesttől.

A másfél napos főzőtanfolyam első napján a résztvevők együtt készítik el Gál Zsolttal a háromfogásos ételsort, amelyet gyertyafény mellett közösen fogyasztanak el. A vacsora során Horváth Péter borszakértő ajánl az ételekhez illő borokat, és mesél történetükről. Másnap délelőtt - az újabb közös főzés előtt - a vendégeknek gasztronómiai élményprogramjaik egyikét ajánlják, majd desszertkészítéssel és ebéddel zárják a hétvégi programot.

A nyeremény tehát részvétel egy fő részére a FINOmÁNIA bármelyik, szabadon választott kurzusán, ami 2014. január 1.-március 31. között vehető majd igénybe. A nyertes igénybe veheti a Rosinante Stílusos Vidéki Szálloda minden kényelmét, a szaunát és a pezsgőfürdőt is beleértve.

Köszönet a nagylelkű felajánlásért!