1. blogger felajánlás - Két cica konyhája szakácskönyv és élményfőzés a könyv írójával

2013. november 16. 09:26

Két cica az első bloggerünk, akinek a felajánlásával - egy szakácskönyvvel és egy élményfőzéssel - elindul a 2013-as sok kicsi jótékonysági nyereményakció.

A Két cica konyhája – az Index blogajánlójából is ismert, népszerű gasztroblog – szerzőjének, illetve nemzetközi női magazinok egykori alapító-főszerkesztőjének első rendhagyó szakácskönyve, gyönyörű fotóanyaggal illusztrálva. Ajánljuk anyáknak és lányaiknak, azoknak, akik most ismerkednek a gasztronómia remekeivel, és persze azoknak, akik már haladó konyhaművészek. Családi receptgyűjtemény, amit bátran forgathatunk, amibe bátran jegyzetelhetünk, ami praktikusan kezelhető, izgalmas ünnepi és hétköznapi fogásokat, konyhaművészeti praktikákat mutat be, és mindezt közérthetően, ahogy a családban öröklődnek a jó receptek.

Ezt a könyvet ajánlja fel Bezselics Ildikó a sok kicsinek, valamint egy közös főzést, amelynek alapját a szakácskönyv receptjei adják majd.

A nyeremények 2013. november 16-30. között itt gyűlnek össze, 2013. december 1-14. között pedig itt lehet felajánlásokat tenni, és 1000 Ft = 1 virtuális sorsjegy értéken a sorsjegyeket kiválasztani

Köszönjük szépen a felajánlást!