Elkezdődött az árverés

2013. szeptember 17. 16:26

Délelőtt kezdetét vette az idei őszi forduló, felkerültek a sütemények az oldalra, lehet köztük válogatni.

Elkezdődött a 2013-as őszi Segítsüti, már mind a 30 fantasztikus édesség látható az oldalon, és reméljük, hogy a belőlük származó bevéteből a Magyar Rett Szindróma Alapítvány számára tudunk majd fejlesztő eszközök beszerezni. Talán már mindenki tuja, hogy az árverés négy napig tart, a mostaninak szeptember 20-án, 16.00 órakor lesz vége. Minden egyéb tudnivaló itt olvasható. A licitálókat kérjük, figyeljenek arra, hogy az adott süti, amit kinéztek, postázható-e vagy sem, illetve a személyes átadás helyszíne megfelelő-e számukra.

A céges támogatóinkat három sütemény is várja az árverésen (de magánszemélyek is licitálhatnak ezekre természetesen):

1.) Farkas Vilmos, a csapat egyetlen férfi/apuka tagja egy pezsgős üveget formázó csokoládé tortát készített, melyre itt licitálhatnak.

2.) Anna, a Hedonism blog tulajdonosa, cukrász mákos kifliket ajánlott árverésre, licitálni itt lehet rájuk.

3.) Ildikó konyhájából pedig ezúttal meggyes-mandulás túrótorta került ki, itt tehetik meg tétjeiket.

Magánszemélyek számára pedig további 27 finomság sorakozik az oldalon:

4.) MohaKonyha ezúttal egy málnás, csokoládéhabos tortát készített, amit gyönyörű, kézzel festett marcipán takaróval borított. Licitálni itt lehet.

5.) Piszke túrógombóc tortát alkotott a jeles alkalomra, a torta színeit - véletlenül - a Segítsüti színeihez igazította. Licitálni itt lehet.

6.) Limara ezúttal fantasztikus csokis, áfonya lekváros rugelachokat sütött, liciteket itt lehet tenni.

7.) Ez a csábító Amarula sajttorta Csilla és Mirtill alkotása, licitálni itt lehet rá.

8.) A DióBisztróból mi más kerülhetett volna ki, mint egy csodás csokis diótorta? Tegyék meg tétjeiket!

9.) A Miles&Meals blog írói mascarponés répatortával kápráztatják el a licitálókat.

10.) Csodálatos gyömbéres tortával rukkol elő a Coffeinmentes blog írója, aki a gyömbért három féle formájában csempészte bele a sütibe. Gyömbérrajongók figyelmébe!

11.) Egy csipet mogyoróvajnál biztosan több került ezekbe a zseniális kosárkákba! Szerető gazdájukat keresik.

12.) Egyszerűen lenyűgöző az a bonbon válogatás, amit Katuci konyhája adott ki erre az alkalomra, a harc a birtoklásáért biztosra mondható.

13.) Bizonyára nem Házisárkány az, aki ilyen aprósüteményeket alkot, és még arra is ügyel, hogy a dió bio legyen. Leendő gazdájuk jelentkezését itt várják.

14.) A Praktikák sok gyerekhez című blog szerzője fantasztikus tortát kreált, névadónak pedig Rosa Parksot választotta. Ne csak akkor licitáljon, ha tudni szeretné, ki volt Rosa Parks.

15.) Olzka erdeigyümölcsös, fehér csokis kuglófot sütött annak a szerencsés nyertesnek, aki magáénak mondhatja majd ezt az izgalmas, kényeztető finomságot.

16.) Narancs... mandula... kardamom... sok vaj... a megvalósult keleti álom. És még csak repülőre sem kell ülni érte, elég licitálni rá, és megnyerni Labdarózsa csodás süteményét.

17.) Pixie pie-nak köszönjük ezt a szépséges tortát, melyben a könnyű, légies piskóták közé rejtett áfonyás, citrusos krémek alkotnak tökéletes egységet. Már most irigyeljük a gazdáját.

18.) Axi konyhájában egy nyers, gyümölcsös túrótorta... majd mit mondtunk... nem sült, hiszen nyers. Aki szívesen megkóstolná és édesítené meg vele egy napját, az ne habozzon licitálni rá!

19.) Igazi nehézbombázó Citromhab trüffel fortája. Megvan benne minden, de minden, ami a bűnös élvezethez elengedhetetlen. Itt licitálhat.

20.) Nomen est omen, Vianne bonbon válogatással kedveskedik mindazoknak, akik licittel szeretnének hozzájutni fantasztikus csokoládéjaihoz.

21.) Mit mondhatnánk még pluszban Epercsók sütijéről? Elég a neve is: tonkababos, gránátalmás túrótorta csuporban. Ne álljon ellen neki!

22.) Édesem rendhagyó módon értelmezi a sütit, de az biztos, hogy válogatása, melyet árverésre bocsát, ugyanúgy kényeztet - és reméljük, segít -, mint egy tál sütemény. Licitre fel!

23.) Doki idén narancsos, csokis csigákat és kekszeket süt annak, aki a legtöbbet ajánlja zseniális falatkáiért.

24.) Jenis vaníliás karikát sütött nagy műgonddal, és jól is választott, mert nincs ember, aki ne lenne rajongója ennek a sütinek. Vigye haza ezt a csodás, illatos finomságot!

25.) Nyam nyam... nos, ezeket a hangokat egészen biztosan hallatni fogja, aki megnyeri ezeket a kókuskrémmel és áfonya dzsemmel töltött mini islereket. Ha úgy érzi, ön lenne a boldog tulajdonos, itt licitálhat.

26.) Colors in the Kitchen keze alól mesés karamell krémes pisztácia torta került ki, amelyre itt lelhet rá a szerencsés nyertes.

27.) Fantasztikus békebeli narancsos, kókusz szirupos süteményt álmodott meg Csibe, amelynek igencsak nehéz ellenállni. De miért is kéne?

28.) Már a szó hallatán, hogy csoki mousse, elalél az ember. Aztán ha ránéz a bévé által megálmodott sütire, el is van veszve. Hogy merre kell menni licitálni? Erre, erre!

29.) 60 darab, igen, jól látnak, 60 darab saját készítésű Túró Rudit készített önöknek a Gyereketető blog szerzője. Mindezt házi túróból, házi tejfölből alkotta. Licitáljon rá, ha úgy gondolja, egy darabig  elég lenne önnek ez a 60 Túró Rudi.

30.) Mi lenne méltóbb zárása ennek az impozáns sornak, mint egy céklás, narancsos brownie Ildinyó jóvoltából? Paleo hívőknek paleo finomság, a többieknek egészséges finomság, de akár így, akár úgy, mindenképpen érdemes rájuk licitálni.