2010. ősz - Öt koraszülött osztály

2010. szeptember 7. 15:53

A 2010. őszi Segítsüti támogatottjai kezdetben a SOTE I és a szegedi koraszülött osztályok voltak, majd a különleges liciteredménynek köszönhetően bővült a sor a pécsi, a kecskeméti és a zalaegerszegi kórházak koraszülött osztályaival.

Folytatva a 2010. tavaszi Segítsüti akció tematikáját az őszi körrel ismét két koraszülött osztályt támogatnánk, szintén a koraszulott.com korábbi ajánlásai alapján - ezúttal az I. sz. Gyermekgyógyászati Klinikát Budapesten, és a Szegedi Tudományegyetem Gyermekklinikáját -, hiszen bőven rájuk fér. A liciten elért eredménynek hála további három vidéki osztállyal bővült a támogatandók sora: a zalaegerszegi, a kecskeméti kórház koraszülött osztályára és Pécsi Tudományegyetem ÁOK Gyermekklinikájára esett a választás, így összesen ötre nőtt a támogatottak száma.

A kórházak kívánságlistáján különböző orvosi műszerek, gyógyászati segédeszközök, kórházi ellátás során használt fogyóeszközök szerepeltek.